العربية
08-06-2015 נכתב ע"י יועצת תזונה

שניצל אפוי

למה לטגן? תנסו - תתאהבו!

הכתבה מעניינת אותך? תן לייק  

שניצל אפוי

  • להכין מרינדה שכוללת שמן זית, סילאן , מלח פלפל , פפריקה מתוקה ומרק עוף (אופציונאלי)
  • להשרות במרינדה למשך שעתיים לפחות
  • לחמם תנור ל180 מעלות
  • לרפד תבנית בנייר אפיה ולמרוח מעט שמן זית
  • לאפות במשך רבע שעה , להפוך ולאפות עד ששומעים תססססס....

    שיטת הטיגון עלולה להוביל להיווצרות של תוצרי חמצון, ליצירת פולימרים מזיקים ותרכובות רעילות שונות. בין חומרים אלה קיימת קבוצת הרדיקאלים החופשיים וקבוצה נוספת הנקראת בשם קרצינוגניים. חשיפה לכמות עודפת של רדיקאלים חופשיים קשורה בסיכון למחלות שונות, בהן מחלות לב וכלי דם, מחלות סרטן, הזדקנות מוקדמת של העור ופגיעה בשאר הרקמות.

    בתאבון!!!

חזור לדף הקודם
חדשות אחרונות
בדוק ה BMI שלך