العربية
31-05-2015 נכתב ע"י יועץ דיאטה

אגסים

אגס קשה או אגס רך?

הכתבה מעניינת אותך? תן לייק  

אנשים רבים מעדיפים לאכול אגסים קשים ופריכים, אך יתכן שתרצו להמתין עוד כמה ימים עד שיבשילו ויהפכו לרכים. האגסים מכילים כלורופיל אשר חיוני לטיהור מערכת הדם שלנו מחומרים רעילים. הבעיה היא שכל עוד האגס אינו בשל ורך, פעולת הכלורופיל פחות יעילה באופן משמעותי. אם ברצונכם לזכות באחד היתרונות הבריאותיים החשובים ביותר לגופנו שמצוי באגס, מומלץ שתאכלו אגסים רכים ועסיסיים.

חזור לדף הקודם
חדשות אחרונות
בדוק ה BMI שלך