العربية
31-05-2019 נכתב ע"י יועץ דיאטה

סטייק על האש

עשייה לא נכונה מעלה את הסיכון למחלות!

הכתבה מעניינת אותך? תן לייק  

אחד הפינוקים של הקיץ הוא על האש עם החברים והמשפחה, אך מומלץ להיזהר במידת העשייה של הסטייק שלכם, משום שאם אתם נוהגים לאכול אותו עשוי היטב (Well Done), אתם גורמים לבשר לשחרר תרכובת שנקראת גליצוטוקסין, אשר עלולה להעלות את הסיכון לחלות באלצהיימר, במחלות מטבוליות ובסוכרת לפי מחקר שפורסם בבית הספר לרפואה שבבית החולים הר סיני שבארה"ב. נסו שלא לצלות את הבשר שלכם עד להשחרה ולהנות ממנו במידת עשייה נמוכה ובריאה יותר.

חזור לדף הקודם
חדשות אחרונות
בדוק ה BMI שלך