31-05-2015 | נכתב ע"י יועץ דיאטה | |
עגבניה![]() הליקופן שבעגבניה |
||
הכתבה מעניינת אותך? תן לייק | ||
עגבניות טריות ועסיסיות מוסיפות טעם וצבע לכל סלט וסנדוויץ', אבל אם ברצונכם לספוג את כל הליקופן שבהן – אותו פיטוכימיקל שאחראי על האיכויות נוגדות הסרטן ומחלות הלב שבעגבנייה, מומלץ שתבשלו אותן. מחקר שנערך באוניברסיטת קורנל מצא גם שפעילות האנטיאוקסידנטים שבעגבנייה מתגברת כשמחממים אותה לכ-90 מעלות. אין זה אומר שעליכם להפסיק לצרוך עגבנייה בסלטים או בסנדוויץ', אך מומלץ שתתחילו להוסיף לתבשילים שלכם יותר ממנה. |
||
חזור לדף הקודם |